Direkte til sidens indhold

Radar er Danmarks nye undersøgende og forskningsformidlende techmedie

Vi vil sætte strøm til dækningen og debatten af tech, digitalisering, platformsøkonomi, overvågning, algoritmer og privacy på tværs af den offentlige og private sektor.

Vi kigger på de muligheder og udfordringer, som opstår med nye forretningsmodeller og digitale løsninger. Uanset om man som individ opfatter samfundets stigende digitalisering som godt eller skidt, så kræver det en dybere demokratisk samtale, når teknologi i stor stil former menneskets vilkår. Vi klæder beslutningstagere, virksomheder, organisationer og fagprofessionelle på til at navigere i og diskutere AI, platformsøkonomi, Big Tech, overvågning, krypto, data og digital lovgivning.

Vi er i luften i en beta-udgave. Det betyder, at vi stadig udvikler meget på mediet, og for en stund vil vores indhold være frit tilgængeligt for alle. Vi har som endestation at blive et digitalt abonnementsmedie, som er uundværligt i din hverdag uanset om du er it-professionel, iværksætter, jurist, projektleder, embedsmand, lovgiver, privacy-aktivist, beslutningstager eller arbejder med digitale udbud i en kommune. Omdrejningspunktet for os bliver selve sitet og vores nyhedsbrev, som i starten vil udkomme ugentligt samt forskellige podcast, som ville komme til over tid.

Du må endelig snuse rundt og give os feedback eller tip og ideer til historier. De bedste historier kommer af gode kilder. Så hold jer ikke tilbage!

De bedste hilsener, Peter Christian Bech-Nielsen, stifter og chefredaktør på Radar.

Fang mig på peterchristianbn@protonmail.com.

Radar er tilmeldt Pressenævnet.