Direkte til sidens indhold

Radar er blevet en del af Teknologiens Mediehus

...og bliver en del af PLUS-abonnement i løbet af et par måneder. Du har fortsat adgang til indholdet, ved at registrere dig her. Vi kontakter dig med et gratis og uforpligtende prøveabonnementstilbud ved lancering.

  Podcast: Er Stine Bosse indeni den genfødte Lars Løkke? Og hvad vil Elon Musk egentlig med Twitter?

  Radars nye podcast hedder “Bech og Bosses Business”. Her tager erhvervskvinden Stine Bosse og Radars chefredaktør pulsen på de aktuelle nyheder i tech, politik og business, som flytter de tektoniske plader og påvirker samfundet på mere end en måde.

  Vi lever i en vanvittig tid med krig, klimakrise og enevældige techkonger. Bech og Bosse tager det dybe dyk på Elon Musks overtagelse af elitens yndlingsmedie Twitter med alt hvad det indebærer af talepapirer, der lugter af Putin og Xi Jinping.

  Og så prøver Radars chefredaktør Peter Christian Bech-Nielsen at finde ud af, om Stine Bosse i virkeligheden er inde i den genfødte Lars Løkke Rasmussen, leder af Moderaterne. Der er masser af indikationer på det!

  Kommentar: Hvor ender TikTok-konflikten? Meget taler for et salg…
  Big Tech

  Kommentar: Hvor ender TikTok-konflikten? Meget taler for et salg…

  TikTok står efterhånden i en situation, hvor det ligner et historisk fald i værdi, hvis USA indfører et forbud mod platformen. Så hvis ikke Bytedance skal se sit kæreste eje blive til værdiløs kode på historiens store app-mødding, så peger meget på et frasalg…