Direkte til sidens indhold

LegalHero solgt til svensk konkurrent

Den danske legaltech-platform LegalHero er blevet solgt til sit svenske modstykke Lexly.

Presse / Lexly

Den danske legaltech-platform LegalHero er blevet solgt til svenske Lexly.

Det bekræfter medstifter af selskabet Kristian Anker over for Radar.

– Salget er gået igennem, men vi afventer lige de sidste detaljer. Vi er super glade og stolte og ser frem til at køre videre med et stærkere set-up, hvor vi fortsætter i samme position, siger han.

Den svenske start-up betegner sig selv som Nordens førende juridiske rådgiver med omkring 500 jurister og advokater, der rådgiver kunderne gennem platformen.

Platformen fik for alvor fart på udviklingen efter stifteren og administrerende direktør Magnus Stein medvirkede i den svenske udgave af Løvens Hule.

Magnus Stein forklarer opkøbet med, at firmaet planlægger at vokse internationalt. Nu styrker de deres nordiske position yderligere ved at købe danske Legalhero, der særligt tilbyder digitale juridiske ydelser til små og mellemstore virksomheder.

– Vores strategi er at fortsætte med at vokse internationalt og at blive det oplagte valg på ethvert marked. Den position har Legalhero med succes etableret på det danske erhvervsmarked. Sammen vil vi nu også fortsætte med at vokse i det private segment i Danmark, siger Magnus Stein til det svenske medie Dagens Industri.

En hybrid

De to stiftere af LegalHero, Oscar Almstrup og Kristian Anker, startede deres forretning i 2016, da de så et stort potentiale for at skabe en hybrid mellem et rådgivningshus og en digital virksomhed. I øjeblikket har LegalHero omkring 120 juridiske rådgivere tilknyttet og 10 faste medarbejdere.

Købesummen er hemmelig, men Dagens Industri erfarer, at den er mellem 60 og 80 millioner svenske kroner, primært i aktier men også kontant.

Techmediet Radar lavede vi for nyligt lavede et større interview med en af LegalHero’s stiftere.

Kom til debat med faderen, der startede Chromebook-sagen
Digitalisering

Kom til debat med faderen, der startede Chromebook-sagen

Jesper Graugaard startede hele Chromebook-sagen, der tog Helsingør Kommune på sengen tæt på skolestart. Her fortæller han om sin aktivisme, og vi tager den større debat om cloud-løsninger, privacy-problemer og tredjelandsoverførsler.

AFLYTTET #1: Pegasus og den forcromede bog
Ind i algoritmen

AFLYTTET #1: Pegasus og den forcromede bog

Her er den første udgave af det nye Aflyttet, som Radar og Anders Kjærulff har genstartet med den garvede techkritiker og journalist bag mikrofonen. Denne gang tester vi aktivisters telefoner for Pegasus og dykker ned i Chromebook-sagen og mere.

Theranos-whistleblower delte scene med Elizabeth Holmes’ defensor på TechBBQ
Big Tech

Theranos-whistleblower delte scene med Elizabeth Holmes’ defensor på TechBBQ

Theranos-investor Tim Draper, der stadig forsvarer den bedrageridømte Elizabeth Holmes, og et af de mest markante vidner i retssagen, whistlebloweren Erika Cheung, deltog i netop overståede TechBBQ. Techfestivalen afviser, at den sender de forkerte signalerer ved at invitere Draper på hovedscenen som investorikon.

Ida Auken: Jeg fik stress af skærme og smartphones
Tech-politik

Ida Auken: Jeg fik stress af skærme og smartphones

Socialdemokraten Ida Auken mener, at vi er nødt til at se på vores allesammens afhængighed af sociale medier i stedet for kun at være optaget af brugen af vores data. Men hvad med hendes eget forhold til Big Tech?