Direkte til sidens indhold

Kom til debat med faderen, der startede Chromebook-sagen

Jesper Graugaard startede hele Chromebook-sagen, der tog Helsingør Kommune på sengen tæt på skolestart. Her fortæller han om sin aktivisme, og vi tager den større debat om cloud-løsninger, privacy-problemer og tredjelandsoverførsler.

Techmediet Radar og Klub arrangerer oplæg og debat med Jesper Graugaard, faderen bag Chromebook-sagen i Helsingør, og formand for Dataetisk Råd, Johan Busse, d. 21/9 kl. 15:30-16:30 på Linnésgade 25, Kbh. K.

Debatten vil centrere om hvordan sagen startede og udviklede sig, og hvilke andre myndigheder, som kan have lignende udfordringer med cloud-løsninger, privatliv og dataoverførsler til tredjelande.

Skriv til peterchristianbn@protonmail.com for tilmelding. Og del gerne med dit netværk.

Platformsdirektiv vedtaget i EU-parlamentet
Platformsøkonomi

Platformsdirektiv vedtaget i EU-parlamentet

Efter et langt og mudret politisk magtspil har Europa-parlamentet vedtaget et platformsdirektiv, som vil gøre app-ansatte Wolt-bude og Uber-chauffører til lønmodtagere.

Forsvarsminister: Nyt FE-tilsyn skal forholde sig til menneskerettigheder
Spionage

Forsvarsminister: Nyt FE-tilsyn skal forholde sig til menneskerettigheder

Eksperter er dybt bekymrede over, at de store datamængder, som Forsvarets Efterretningstjeneste indsamler, ikke længere er underlagt tilsyn. Kun enkelte partier er kritiske til citat, mens Forsvarsministeriet understreger, at en ny FE-lov vil forholde sig til danskernes privatliv.