Direkte til sidens indhold

Radar er blevet en del af Teknologiens Mediehus

...og bliver en del af PLUS-abonnement i løbet af et par måneder. Du har fortsat adgang til indholdet, ved at registrere dig her. Vi kontakter dig med et gratis og uforpligtende prøveabonnementstilbud ved lancering.

  Techambassadør: Vi har forbud mod Russia Today – lignende overvejelser må vi have med TikTok

  I dette afsnit af podcasten TechProfilen spørger Radars chefredaktør Danmarks techambassadør i USA, Anne Marie Engtoft Larsen, om hun overhovedet kan få taletid hos Big Tech-bosserne. Vi kommer også omkring et potentielt forbud mod TikTok, og hvordan Danmark og EU kan gøre sig gældende i at sætte standarderne i en global dataøkonomi.

  Techambassadør Anne Marie Engtoft Larsen / pressefoto

  PS. Lyden er lidt shaky grundet dårlige optagebetingelser….

  Blå Bog: Anne Marie Engtoft Larsen

  Danmarks nye tech-ambassadør med hovedsæde i Silicon Valley i Californien, USA, er 35 år og den yngste danske ambassadør nogensinde.

  Hun har tidligere arbejdet for World Economic Forum og har en kandidat i International Business and Politics fra Copenhagen Business School (CBS).

  Kommentar: Hvor ender TikTok-konflikten? Meget taler for et salg…
  Big Tech

  Kommentar: Hvor ender TikTok-konflikten? Meget taler for et salg…

  TikTok står efterhånden i en situation, hvor det ligner et historisk fald i værdi, hvis USA indfører et forbud mod platformen. Så hvis ikke Bytedance skal se sit kæreste eje blive til værdiløs kode på historiens store app-mødding, så peger meget på et frasalg…