Direkte til sidens indhold

Podcast: Har Twitter ødelagt Elon Musk eller omvendt? Og hvad kommer NIS2 til at gøre for cybersikkerheden??

I Radars podcast “Bech og Bosses Business” analyserer og kommenterer erhvervskvinden Stine Bosse og Radars chefredaktør Peter Christian Bech-Nielsen de aktuelle nyheder, som flytter de tektoniske plader i tech, politik og business.

Den seneste uge har Stine været oppe midt om natten for at fjerne falske Twitter-følgere. Hun er hoppet på dillen Mastodon, mens Peter fejrer, at Radar er blevet tildelt mediestøtte. Med udgangspunkt i en kommentar fra techpioner Jaron Lanier diskuterer Stine og Peter om, om Twitter har ødelagt Elon Musk, Kanye West og Donald Trump. Eller måske omvendt. Og er Twitters nedsmeltning i virkeligheden billedet på, at tiden med sociale medier dominans er ved at slutte? Til sidst runder de cybersikkerhedsdirektivet NIS2 fra EU med europaparlamentariker Morten Løkkegaard, der er med over telefonen fra Bruxelles.

Følg podcasten på Spotify.

CBS-lektor får 15 millioner til at forske i tab af data
Digitalisering

CBS-lektor får 15 millioner til at forske i tab af data

Hvad skal gemmes, og hvad skal slettes af alt den data, der bliver samlet ind? Det skal forsker og lektor ved CBS Nanna Bonde Thylstrup udforske i løbet af de næste fem år. Hendes håb er, at vi kan få et mere konkret sprog for datatab.