Direkte til sidens indhold

Radar er blevet en del af Teknologiens Mediehus

...og bliver en del af PLUS-abonnement i løbet af et par måneder. Du har fortsat adgang til indholdet, ved at registrere dig her. Vi kontakter dig med et gratis og uforpligtende prøveabonnementstilbud ved lancering.

  Podcast: Har Twitter ødelagt Elon Musk eller omvendt? Og hvad kommer NIS2 til at gøre for cybersikkerheden??

  I Radars podcast “Bech og Bosses Business” analyserer og kommenterer erhvervskvinden Stine Bosse og Radars chefredaktør Peter Christian Bech-Nielsen de aktuelle nyheder, som flytter de tektoniske plader i tech, politik og business.

  Den seneste uge har Stine været oppe midt om natten for at fjerne falske Twitter-følgere. Hun er hoppet på dillen Mastodon, mens Peter fejrer, at Radar er blevet tildelt mediestøtte. Med udgangspunkt i en kommentar fra techpioner Jaron Lanier diskuterer Stine og Peter om, om Twitter har ødelagt Elon Musk, Kanye West og Donald Trump. Eller måske omvendt. Og er Twitters nedsmeltning i virkeligheden billedet på, at tiden med sociale medier dominans er ved at slutte? Til sidst runder de cybersikkerhedsdirektivet NIS2 fra EU med europaparlamentariker Morten Løkkegaard, der er med over telefonen fra Bruxelles.

  Følg podcasten på Spotify.

  Kommentar: Hvor ender TikTok-konflikten? Meget taler for et salg…
  Big Tech

  Kommentar: Hvor ender TikTok-konflikten? Meget taler for et salg…

  TikTok står efterhånden i en situation, hvor det ligner et historisk fald i værdi, hvis USA indfører et forbud mod platformen. Så hvis ikke Bytedance skal se sit kæreste eje blive til værdiløs kode på historiens store app-mødding, så peger meget på et frasalg…